tokaj csapatkép

Így 2020 első hónapjában mi is mérlegeljük az előző évet és visszaemlékezünk a nagy pillanatainkra.

Hálásan tekintünk vissza 2019-re, nagy léptekkel haladtunk előre, teljesítettük a céljainkat, sokat túl is szárnyaltunk, eredményesen zárhattuk az évet.

A Bizalmi Index Bizalom gálája egy igazi mérföldkő volt a 2019-es évünket tekintve.

Manapság mielőtt igénybe vennénk egy új szolgáltatást, rákeresünk mások értékelésére. Az internet könnyű elérése miatt sokszor nehéz valódi véleményeket találni, ám a BIX Index alkotói létrehoztak egy olyan rendszert, ahol hiteles, leellenőrzött értékeléseket olvashatunk a vásárlóktól, továbbá megtekinthetjük, hogy 10-es skálán hol szerepel az adott vállalkozás. Minket a vélemények összesítésének eredményeképpen 10-es skálán 8,87-re értékeltek ügyfeleink.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a Gordius Solutions Tender Kft. bekerült a 2019 Legjobb ügyfélélmény kategória díjazottjainak körébe és a kisvállalkozók kategóriában a 🏆 TOP 3 🏆 cég közé!

Külön elismerés, hogy a díj, szakmai zsűri helyett a BIX rendszerén keresztül gyűjtött és hitelesített értékelések alapján, objektív mérőszámok szerint kerül kiosztásra.

Akik itt szerepelnek, nem egy szakmai zsűri szerint kiemelkedők, hanem ügyfeleik szerint, ami a világon a legnagyobb elismerés!

A hiteles elégedettségmérés mindig nagyon fontos egy cég életében.

A jövőben is szeretnénk a legjobbat nyújtani, fejlődni, folyamatosan jobbá válni és hisszük, hogy ez csak ügyfeleink segítségével lehetséges. 🙏