tokaj csapatkép

Mesterdiploma, szakmai gyakorlat, felsőfokú nyelvvizsgák kipipálva, irány a nagybetűs élet, viszont sikerélmény helyett munkaajánlatok böngészése, önéletrajzok szétküldése? Sikertelen állásinterjúk, ahol csak túráztatnak, majd rányomnak a homlokodra sokszáz „elutasítva” feliratot.

Kellemetlen a család, barátok elé állni azzal, hogy még mindig nem találtál munkát, még mindig nem találtad meg a helyed. A megoldáson gondolkozol, úgy érzed, te csinálsz valamit rosszul, viszont a sok negatív hatás miatt, ami ért, már nem tudsz tisztán gondolkodni, és nem látod a fényt az alagút végén.

A sok sikertelenség újabb sikertelenséghez vezet, a sikerélmény pedig újabb sikerélményekhez vezet!

ÁCSI! Gondolkoztál már azon, hogy saját vállalkozást építs? Az ötlet már egy ideje ott motoszkál a fejedben, de se tőkéd, sem bátorságod nincs, hogy a tettek mezejére lépj? Mióta is tart ez az állapot? Pár hónapja, netalán tán már évek óta?

Tudom, hogy mi játszódik le a fejedben. Hogyan tudnál egy saját vállalkozást sikeresen működtetni, ha még egy munkahelyen sem maradtál tovább pár hónapnál? Megfordult már a fejeden, hogy az alkalmazotti lét nem is a te asztalod?

Mi a legnagyobb félelmed? Az anyagi háttér? Vagy a pályán maradás? Mit szólnál hozzá, ha az anyagi tőke többé már nem lenne kérdés?

Mi a sikeres vállalkozás elindításának 3 összetevője? Te, egy korszakalkotóan zseniális ötlet, és egy pályázat, ami téged és az ötletedet támogat.

CSIGAVÉR! Ha elmúltál már 18, de még nem töltötted be a 30-at, rendelkezel a Közép-Magyarország területén belül érvényes lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel, az ötleted életképesen lehengerlő, és nem rendelkezel más vállalkozásban többségi tulajdonrésszel, valamint végül, de nem utolsó sorban: megfelelsz egy vállalkozói kompetenciateszten, valamint az ezt követő személyes elbeszélgetésen a vállalkozásod ötlete támogathatónak bizonyul, a kapuk kinyílnak előtted!

Ne feledd, hogy minden sikeres cég, sikeres ember hogy került oda, ahol van? Az óriási Tölgyfa is egy kis mag volt valaha.

Ha már tűkön ülsz az izgalomtól, az alábbi linkre kattintva megtekintheted a pályázatot.

Bővebb információ a pályázatról