Korábban összegyűjtöttünk Nektek 4+1 okot arra, hogy miért éri meg a jelenlegi időszakban is pályázni.  Eheti bejegyzésünkben pedig azokat a tippeket osztjuk meg veletek, amik segítségével a 2020-ra tervezett fejlesztéseiteknek sem kell elmaradniuk! Lakosság számra is elérhető pályázat magánszemélyeknek.

A mi feladatunk, hogy szem előtt tartsuk jövőbeli fejlesztéseitek támogatását és folyamatosan tájékoztassunk titeket a lehetőségeitekről. Rengetegen terveztetek energetikai korszerűsítéseket erre a nyárra és bár válságos időket élünk, szerencsére most is tudunk egy jó megoldást nyújtani.

Miért legyen prioritás az otthonunk korszerűsítése?

Az évek alatt számos olyan családdal találkoztunk, ahol az anyagi gondok gyökere a magas rezsiköltségben rejtőzött. Egy korszerűtlen ház régi nyílászárókkal, rossz szigeteléssel és elavult fűtési rendszerrel egyszerűen fenntarthatatlan. A rezsi költsége elviszi azt a pénzt, amit megannyi fontos dologra lehetne fordítani, éppen ezért fontos, hogy ez mindig prioritást élvezzen.

Mi az oka annak, hogy kevesen mernek két hitelt vállalni?

Számos család néz szembe azzal a problémával, hogy már van például egy lakáshitelük és hiába szeretnék korszerűsíteni az otthonukat, nem mernek még egy hitelbe belevágni. Tapasztalataink szerint ilyenkor mindig az okozza a legnagyobb problémát, hogy a két hitel fizetéséhez általában már komoly összegű spórolt pénzre van szükség. Márpedig nem könnyű spórolni akkor, ha nem korszerűsített otthonban élünk. A magas rezsiköltség elviszi azt a pénzt, amit félre lehetne tenni, pláne a téli fűtésszezon alatt.

Használd ki a soha vissza nem térő lehetőséget!

Mivel a kormány felfüggesztette a hitelek törlesztését 2020.december 31-ig, így azoknak, akik most belevágnak, megadatik az a lehetőség, hogy az év végéig csupán csak azt a hitelt kell törleszteniük, amit most, azaz a bejelentés óta vesznek fel. Ez kiskaput jelent arra az ördögi körre, amit az előző pontban említettünk. Hiszen 2021-re a minimális rezsiköltség mellett lehet annyit spórolni, hogy stabil lábakon állva sikeresen törlesszünk két hitelt egyszerre és mellette még egy nyaralás sem okoz majd gondot.

Ne szalaszd el az alkalmat!

Pest megyében és Budapesten már tavaly felfüggesztették a beadást és várható, hogy további régiókban is le fogják zárni. Sajnos ezt nem tudjuk előre, illetve nem látjuk azt sem, hogy mennyi van még hátra a pályázati keretből. Egyelőre még lehet benyújtani pályázatokat, ám nem lehet megmondani, hogy meddig.

+1. Pályázz könnyen és biztonságosan otthonról!

Számunkra az ügyfeleink egészsége és biztonsága az első! Ezért a jelentkezéseket érintkezés-mentesen és biztonságosan tudjuk fogadni, továbbá az egész folyamatot, a beadástól az összeg lehívásáig online intézzük.

A napelem felszerelése segíthet abban, hogy szinte nullára jöjjön ki egy akár négytagú család havi rezsifogyasztása. Ugyanakkor minden eset, minden ház és minden család más és más. Érdemes felmérni a honlapunkon egy díjmentes előminősítéssel, hogy mekkora csökkenésre lehet számítani. Amennyiben pedig a napelem mellett teszik le a voksukat, akkor a jelenlegi helyzet egy vissza nem térő lehetőség.

Jelentkezz otthonod kényelméből és mire feleszmélünk, már nyertes pályázatoddal vághatsz bele a kivitelezésekbe!

–› Bővebb információ a pályázatról