Miben tudunk segíteni?

Mezőgazdasági pályázat

A terület szakértői vagyunk. Számíthat a segítségünkre gazdaságának fejlesztésében/bővítésében, eszközbeszerzésben, állatállomány növelésében és sok más tevékenység támogatásában.

Céges pályázatok

A vállalkozások számára elengedhetetlenné váltak a pályázati lehetőségek a versenyképesség javításának, a munkavégzéshez szükséges feltételek kialakításának és az eszközök beszerzésének érdekében.

Lakossági pályázatok

Otthona felújításra szorul? A pályázatok segítségével korszerűsítjük és energiatakarékossá varázsoljuk otthonát vissza nem térítendő támogatásokból, fordítsa másra a pénzét rezsi helyett!

Munkafolyamatunk lépései

1. Pályázati előminősítés

Díjmentesen megvizsgáljuk az Ön körülményeit és összevetjük a pályázatok követelményeivel, továbbá felmérjük, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb pályázati lehetőség, ezáltal rengeteget spórolhat. Már a legelején hatékonyan megállapítjuk, hogy mivel javíthatjuk az esélyeit.

2. Pályázati felkészítés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön pontosan tisztában legyen a pályázat részleteivel, a későbbi teendőkkel és a kötelező vállalásokkal, ezáltal biztosan tud döntést hozni. Ezután felkészítjük a pályázatra úgy, hogy a lehető legtöbb pontot kapja, így nagyobb eséllyel nyerhet támogatást.

3. Pályázatírás
.

Ez a rész teljesen az Ön igénye szerint történik – online vagy személyesen is tudunk segíteni. Harmadik lépésként összegyűjtjük a pályázathoz szükséges dokumentumokat. Szakértő pályázatíróink előkészítik az anyagokat, megírják a pályázatot és folyamatosan figyelemmel kísérik a változásokat.

4. Projekt-
-menedzsment

Nem hagyjuk magára a pályázat megnyerését követően sem! Akár a fenntartási időszak végéig nyomon követjük a pályázatot, elvégezzük az időszak szükséges adminisztratív munkáit és segítünk a a helyszíni ellenőrsésekben is. Így Ön teljesen a megvalósításra koncentrálhat.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - pályázat.hu

Központi elérhetőségünk

+36 1 445 2099
 palyaz@palyaz.hu

Személyes tárgyaláshoz időpontfoglalás szükséges!

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő – Péntek: 9:00-17:00