Bálint Norbert vagyok, a Gordius Solutions Tender Kft. értékesítési vezetője. 2017 júniusától dolgozom a cégnél, akkoriban mint pályázati tanácsadó tevékenykedtem és segítettem ügyfeleimet a céljaik elérésében. 2019. január 1-től kaptam azt a feladatot, hogy vezessem a tanácsadók tevékenységét, hogy minél szélesebb körben tudjunk hozzájárulni a különböző fejlesztések megvalósításához. Számomra ez nem minősül munkának, hiszen nagyon szeretem, amit csinálok és tudom, hogy az eredményével emberek életét tesszük jobbá.

  • AMIRE BÜSZKE VAGYOK: 2019-ben tanácsadóink és pályázatíróink közös munkájával több mint 1000 ügyfelünknek tudtunk segítséget adni, hogy megváltozzon az életük.
  • LEGFŐBB CÉLOM: Az ország egész területén tudjunk támogatásokkal segíteni azoknak, aki szeretnének változtatni az életkörülményeiken.
  • MOTIVÁCIÓM: Minden nap azzal a tudattal indulok neki a napomnak és az ad hajtóerőt, hogy ma is hozzájárulok emberek életének a jobbá tételéhez.
  • AMI FONTOS NEKEM: Ami számomra a legfontosabb, hogy úgy tudjak magamnak is egy biztonságos életet építeni, hogy azzal másoknak is jót teszek.

Bálint Norbert