Szirtes Technologies Kft. 2006 óta van a magyar IT piac területén, mint hivatalos Microsoft oktatóközpont, valamit rendszerintegrátor. Ez idő alatt számos, kis-, közép- és nagyvállalat számára nyújtottunk szolgáltatást informatikai rendszerek kialakításában, támogatásában és a szakemberek képzésében, nem csak Microsoft témakörben.

Cégünk rendelkezik hivatalos akkreditált felnőttképzési intézmény minősítésével, amely az oktatóközpont képzési folyamatainak szabályozottságának, működésének megfelelő színvonalát igazolja.

  • Az akkreditáció által, az oktatóközpont egyes tanfolyamai Szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatók.
  • Részt vehetünk a TÁMOP pályázatokban, és indíthatunk programakkreditált képzéseket is.

Regisztrációs számunk: 01-0079-07
Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL-2050

www.szirtes.com

 

Coaching, mediáció személyre szabottan

A Lineo International Consulting Kft, 2010-ben alakult abból a célból, hogy cégeknek és egyéneknek olyan segítséget nyújtson, amely egyedi és garantáltan sikeres módszereken alapszik. A cégünk csapata trénerekből, coach-okból, mediátorokból, pszichológusokból és kommunikációs szakemberekből áll. Szíves rendelkezésükre állunk a szervezetfejlesztés (startup és fejlesztés), a coaching, a mediáció területén, valamint tréningeket és képzéseket is tartunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt.

Szinte minden kollégánk tanít a hazai egyetemeken is, és jártas a kis- és középvállalkozások, illetve a multik személyi- és szervezetfejlesztésében, az ügyfeleink saját igényeire kialakított tréningek, képzések és csapatépítők megtartásában.

A szakembereink több nyelven beszélnek, szakmai tapasztalataikat több országban gyarapították.

A Lineo International Consulting másik divíziója a Lineo Stúdió, pedig cégbemutató rövidfilmek készítésével, online marketinggel és üzleti, illetve személyi események  vagy termékek fotózásával áll az ügyfeleink rendelkezésére.

Elérhetőségek:
S. Tóth Márta
1068 Budapest, Benczúr u. 20. fszt. 1., +3670/394-5336.
office@coaching-mediation.hu, www.coaching-mediation.hu


Farkas Boglárka vagyok
, az Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft. ügyvezetője. Irodánk könyveléssel, bérszámfejtéssel és üzletviteli tanácsadással foglalkozik 2005 óta. Vállaljuk egyéni vállalkozók, bt-k, kft-k, nonprofit szervezetek teljes körű számviteli adminisztrációját, bevallások, beszámolók elkészítését és beküldését, szabályzatok elkészítését, hatóságok előtti képviseletet. Mindezt úgy, hogy munkánkra anyagi felelősséget is vállalunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinket tájékoztassuk a határidőkről, a jogszabály-változásokról, az általuk elvégzendő feladatokról és kötelező dokumentáció-kezelésről. A könyveléssel és munkaüggyel kapcsolatos dokumentációs terheket a lehető legnagyobb mértékben átvállaljuk, hogy ügyfeleink a saját tevékenységükre koncentrálhassanak. A számvitel segítségével információ nyerhető a vállalkozások gazdasági helyzetéről, elkülöníthetők a nyereséges és veszteséges üzletágak. Az üzletviteli tanácsadás keretében pedig segítünk a cégeinknek a számukra legmegfelelőbb társasági és adózási formát megtalálni, hogy a lehető legnagyobb tényleges profitot realizálhassák. Alakulás előtt álló vállalkozások részére egy órás ingyenes tanácsadást biztosítunk.

Elérhetőségek:
Farkas Boglárka,
1119 Budapest, Petzvál József utca 44., +3620/499-6119
farkas.boglarka@energens.hu, www.energens.hu


Dr. Ócsai József ügyvéd
 vagyok, a DR. ÓCSAI ÜGYVÉDI IRODA alapítója. Irodánk a gazdasági társaságok alapítása és céges ügyek képviselete mellett társaságok jogi szempontú átvilágításával, szabályzatok készítésével, valamint szerződések szerkesztésével és átvizsgálásával, jogi szempontú működési tanácsadással, peres és peren kívüli képviselettel foglalkozik.

Elsődlegesen arra törekszünk, hogy gyors, pontos és megbízható segítséget nyújtsunk minden hozzánk forduló ügyfélnek, bármekkora üggyel is fordul hozzánk, hiszen mindenkinek a saját ügye – nekünk pedig az ő megelégedettségük – a legfontosabb.

 Elérhetőségek:
dr. Ócsai József ügyvéd
1026 Budapest, Gábor Áron utca 18. , telefon: +36 1 269 4412, mobil: +3630/930-3155.
e-mail: ocsaidr@ocsaidr.hu, web: www.ocsaiugyved.hu


Együttműködő partnerünk a Magro.hu
egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér. Főként gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények, állatok, zöldség-gyümölcs nagy tételben történő kereskedelmét segíti, de mezőgazdasági gépek, eszközök adás-vétele is zajlik a portálon. A piactér lényege, hogy aggregálja a keresletet és a kínálatot, különlegessége pedig, hogy automatizálja az adásvételt, és 100% fizetési garanciát nyújt a kereskedéshez. A Magro.hu piacteret havonta átlagosan 45.000 őstermelő, családi gazdaság, kereskedő, feldolgozó és gyártó keresi fel, s tölti fel terményét eladásra vagy megvételre. A rendszerben az elmúlt két évben 3,5 millió tonna gabona fordult meg, több mint 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 50 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra és megvételre. A Magro.hu piactéren népszerűek a kereskedést támogató friss agrárhírek, napi, heti, havi gabona árelemzések, valamint a cég szakmai hírlevele, a Magro.hu Hétindító. Ha Ön is érzékeny az aktuális terményárakra, szeretné követni az agrár híreket, iratkozzon fel a Magro.hu szakmai hírlevélére ide kattintva:
www.magro.hu/regisztracio

Bővebb információért pedig keress a céget itt:
Magro.hu mezőgazdasági piactér
telefon: +3620/362-6144.
e-mail: info@magro.hu, web: www.magro.hu

 

A MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont az ország piacvezető agrárképzője. A legnépszerűbb agrárképzések (földvásárláshoz, támogatásokhoz, pályázatokhoz) folyamatos indításokkal több városban is indulnak. Ha Önnek még nincs mezőgazdasági végzettsége, keresse fel a MÁTRIX munkatársait.

www.matrixoktatas.hu