Somogyvári Dominik vagyok, 2018 októbere óta működöm együtt a Gordiusszal. A feladatom, hogy információt adjak, segítsek eligazodni és döntéseket hozni azoknak az embereknek, akik pályázatok segítségével akarják megvalósítani álmaikat. Azért szeretek a Gordiusnál dolgozni, mert ez egy folyamatosan fejlődni vágyó szervezet, ami az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálására törekszik. Kiemelten fontos volt számomra, hogy a tulajdonost szimpatikus, megbízható embernek ismertem meg. A vele történt egyeztetések után döntöttem el, hogy etikusan, a legjobb tudásom szerint fogom képviselni a Gordiust. Időközben megismertem a kollégák többségét és nyugodt szívvel állíthatom, hogy Ők is – legjobb tudásuk szerint, sokszor önmagukat sem kímélve – megtesznek mindent az ügyfelekért és a sikeres pályázatokért. A szabadidőmben olvasással és sportolással kapcsolódom ki.

  • AMIRE BÜSZKE VAGYOK: Az ügyfeleim pozitív visszajelzéseire és arra, hogy egyre inkább ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak.
  • LEGFŐBB CÉLOM: Kiemelkedő minőségben és hatékonysággal segíteni a hozzám forduló embereket álmaik, céljaik megvalósításában, a magasabb életminőség elérésében.
  • MOTIVÁCIÓM: Az emberek jobb körülmények között éljenek.
  • AMI FONTOS NEKEM: A Gordius rendelkezik a megfelelő referenciákkal. Profi és etikus vezetősége van. A cég dolgozói intelligensek, szakmailag magas színvonalat képviselnek.

Somogyvári Dominik