Szabó Ágnes vagyok, 15 éve foglalkozom pályázatírással és pályázatok menedzselésével, a kezdetektől tagja vagyok a Gordius csapatának. A munkám során magánszemélyek, cégek, önkormányzatok és non-profit szervezetek számára készítettem sikeres pályázatokat, és segítettem őket a források lehívásában. A munkámban azt szeretem, hogy mindig új ismereteket tudok szerezni és folyamatosan frissen kell tartanom a tudásomat, hogy maradéktalanul megfeleljek az előttem álló kihívásoknak. A szabadidőmben is aktívan tevékenykedem, szeretek kirándulni, igyekszem tartani a tempót az örökmozgó gyerekemmel. Büszkeséggel tölt el, ha láthatom, hogy az ötletek, álmok valósággá válnak.

  • LEGFŐBB CÉLOM: Segíteni eligazodni az ügyfeleinknek a pályázati útvesztőkben, és a lehetőségeket, kötelezettségeket olyan formában átadni, hogy mindenki tisztában legyen a feladataival és a vállalt kötelezettségeivel.
  • MOTIVÁCIÓM: Az új kihívások, és, hogy a felmerült kérdésekre, problémákra mindenki számára elfogadható megoldást találjak.
  • AMI FONTOS NEKEM: Hogy elismerjék a munkám, de emellett megfelelő szabadidővel is rendelkezzek, mert véleményem szerint csak így lehet folyamatosan magas szintű munkát végezni.

Szabó Ágnes