FEJLESZTENI KÍVÁNJA CÉGÉT, HOGY NE MARADJON LE AZ EGYRE KEMÉNYEBB VERSENYBEN?

Pályázatírás és forrásteremtés szakszerűen és profin, hogy Ön sikerre vihesse, amit eltervezett.

Sok jó lehetőség van, melyek közül megtaláljuk a célnak leginkább megfelelőt:

 • Vidékfejlesztési Program pályázatok
 • Uniós pályázatok
 • Mezőgazdasági pályázatok
 • Vállalkozásfejlesztési és munkahelyteremtési pályázatok
 • Képzési pályázatok
 • Széchenyi2020 pályázatok

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelés  ügyfeleinknek: ha velünk íratja pályázatát, akkor ingyen is elvégezzük, illetve bizonyos esetekben csekély havidíjért folyamatosan képben lehet az őt érintő lehetőségekről, hogy időben megtehesse a megfelelő intézkedéseket.

Pályázati előkészülés, előminősítés: akkor szinte késésben lesz, ha a kiírás után lát neki az anyagok beszerzésének, jó előre várni kell megfelelően előkészítve az alkalomra, a pályázati nyitásra, és élni vele.

A pályázatírás első lépése:

Pályázati szempontból vizsgáljuk meg a fejlesztési tervet vagy a fejlesztendő szervezetet, mivel rengeteg kedvező EU-s és hazai pályázat létezik. Ezek segítségével közel 2 milliárd Ft-ot spóroltunk már, eddigi több száz ügyfelünknek.

Előminősítési szolgáltatásunk teljesen ingyenes! Tehát Önnek csak el kell mondania, hogy mit szeretne megvalósítani és a többit pedig teljes mértékben ránk bízhatja.

A Gordius Solutions Kft. Magyarország területén vállalja:

 • pályázatfigyelés
 • pályázati anyag összeállítása, pályázatírás
 • pályázati tanácsadás
 • projektmenedzseri feladatok elvégzése
 • közbeszerzési tanácsadás
 • pályázati monitoring
 • megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése
 • egyéb források és alternatív finanszírozási formák felkutatása, kiválasztása és lebonyolítása

Mikor forduljon hozzánk?

Ha Ön egyéni vállalkozó, vagy valamilyen nyereségorientált gazdasági társasága, non-profit szervezete, mezőgazdasági vállalkozása van, vagy költségvetési szervként szeretne fejlesztésekre akár 100%-os intenzitású pályázati forrást.

A támogatás tárgyát illetően, ez lehet:

 • infrastrukturális beruházás
 • eszköz- és gépbeszerzés
 • technológiai vagy egyéb fejlesztés
 • vállalatirányítás korszerűsítése
 • új munkahely teremtése
 • alkalmazottai továbbképzése

Pályázatírással sok egyéb lehetőség megoldható. Ha bármi ezzel kapcsolatos terve van, akkor tudnia kell róla, milyen pályázati lehetőségek vannak. Ebben szívesen segítünk. Vállaljuk Ön helyett a pályázatok figyelését, keresését és tanácsot adunk a pályázat elkészítéséhez.

Pályázatírás, pályázati tanácsadás költségvetési szervek részére

Helyi önkormányzatoknak, területfejlesztési önkormányzati társulásoknak, többcélú kistérségi társulásoknak, kisebbségi önkormányzatoknak is szívesen segítünk infrastrukturális, intézményi, turisztikai, környezetvédelmi, munkahelyteremtő, kulturális vagy egyéb beruházások, fejlesztések pályázati finanszírozásának megszerzésében. Segítünk az igényeinek leginkább megfelelő és lehető legnagyobb támogatást nyújtó pályázat kiválasztásában és a pályázati anyag elkészítésében.

Pályázatírás és pályázati tanácsadás társasházak és magánszemélyek részére

Magánszemélyek, társasházak közös képviseletei most nagy sikerrel pályázhatnak nyílászáró cserére, energiatakarékos és –hatékony épületgépészeti technológiák beszerzésére, illetve házak hőszigetelésére.

Pályázatfigyelés személyes tanácsadóval

Személyre szabott pályázat figyeléssel is segítjük Önt.  Személyes pályázatírója lesz, akivel bármikor telefonon vagy személyesen is konzultálhat. Ez a szolgáltatás mindig egy személyes projektegyeztető megbeszéléssel indul, ahol Ön kicsit bővebben elmondja, mivel foglalkozik a cége, milyen fejlesztések elképzelhetőek a jövőben. Ezután közösen megvizsgáljuk melyik pályázat rendelkezik a legnagyobb támogatási intenzitással, legkedvezőbb feltételekkel az Ön számára. Ami lehetőleg minél előbb meg is jelenik vagy esetleg jelenleg is fut.

Már a tervektől elkezdhetünk közösen gondolkodni, hogy ne merüljön ki a pályázati keret, mire Önre sor kerülne.

Sajnos a pályázatok megjelenése nem mindig számolható pontosan előre, és Ön minél jobb paraméterekkel rendelkezik, annál jobb esélye van a megnyerésére. Gyakori eset, hogy hamar kimerül a keretösszeg, mert sokan pályáznak rá.  Ezért fontos, hogy valaki naprakész információkkal rendelkezzen és időben tudassa is Önnel, hogy legyen idő egy hibátlanul elkészített pályázati anyagot elkészíteni, amivel nagyságrenddel nagyobb a nyerési esély.

Sikerdíjas pályázatírás – Ön csak nyerhet, hisz ez közös érdekünk!

Ennek a szolgáltatásnak a díja a pontos szolgáltatás arányában változhat, viszont a sikerdíjból levonásra kerül a kifizetett összeg 150%-a, tehát gyakorlatilag ingyenes Önnek.

Forrásteremtés – mindenképpen van remény

Pályázatíró cégünk segít az Ön vállalkozása számára a legideálisabb paraméterekkel rendelkező hitel megtalálásáról.

Ha esetleg az Ön tervére nincsen semmilyen pályázati forrás, akkor más lehetőséget keresünk, hogy semmiképpen ne kelljen lemondania a terveiről. A piacon található legideálisabb mikro-, beruházási-, forgóeszköz vagy akár átmeneti önerő kiegészítő hitelek közül megtaláljuk a legkedvezőbbet az Ön egyedi szempontjai alapján és minden terhet levéve a válláról, teljesen le is bonyolítjuk az ügyletet.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!