16

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük. A pályázati szolgáltatásaink iránt egyre növekszik a kereslet, és a nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottuk új vidéki irodánkat Szegeden, a Szent Ferenc utcában. Az év eléjén megnyílt új Gordius iroda igyekszik mindenki számára segítséget nyújtani pályázati témakörben. Cégünk pályázati tanácsadója Somogyvári Dominik, akinek célja, hogy segítsen döntéseket hozni azoknak, akik szeretnék valóra váltani álmaikat.

Elérhetőségei:

Somogyvári Dominik
       pályázati tanácsadó

email: somogyvari.dominik@palyaz.hu
mobil: +36 30 475 6992
iroda: 6725 Szeged, Szent Ferenc u. 28.

Mi motivál a munkád során, mik a szakmai céljaid?

„Csongrád megyében és Szeged 100 kilométeres körzetében képviselem a Gordius Solution Tender Kft-t. A motivációm egyértelműen az, hogy az emberek jobb minőségű, biztonságosabb otthonokban élhessenek. Célom, hogy segítsek döntéseket hozni azoknak az embereknek, akik ezen az úton tudják megvalósítani álmaikat.”

Miért választottad a pályázati értékesítést, és miért a Gordius Solution Tender Kft-t?

„Azért a Gordius mellett döntöttem, mert folyamatosan fejlődni vágyó szervezetnek tűnt és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálására törekszik. Kiemelten fontos volt számomra, hogy a tulajdonost szimpatikus, megbízható embernek ismertem meg. A vele történt egyeztetések után döntöttem el, hogy etikusan, a legjobb tudásom szerint fogom képviselni a Gordiust.

A pályázati értékesítés másodlagos volt. Úgy véltem, hogy jelenleg ezzel tudok a legtöbb embernek segíteni a tudásommal.”

Dominik üzenete a jövőbeli ügyfeleinknek:

„Részemről azt üzenném, hogy a halogatásnak ebben az esetben nincs valódi haszna. Ha korszerűsíteni szeretnének, bizonyos élethelyzeteket megoldani, akkor lépjenek a tettek mezejére! Azért válasszák a Gordiust, mert rendelkezik a megfelelő referenciákkal, profi és etikus vezetősége van, akik azon dolgoznak, hogy ügyfeleiknek pályázatokat, a megvalósításhoz pénzt nyerjenek!”