Ismerjen meg minket Ön is!

Bemutatkozunk

A Gordius Solutions Tender Kft. 2013-ban indult és mára Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pályázatíró és tanácsadó cégévé vált. Fő tevékenységünk a komplex pályázati szolgáltatás, amely magában foglalja a pályázati előkészítési szakaszt, pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet és a számos esetben problémát okozó önerő finanszírozására kínált megoldásokat is.

Ügyfeleink között elsősorban a fejlődni vágyó KKV szektor és az agrárium képviselői, valamint magánszemélyek találhatóak, de kisebb létszámban közép-, és nagyvállalati szereplőkkel, költségvetési szervekkel, egyházakkal és non-profit szervezetekkel is dolgozunk. Megbízói körünk jelentős részben online felületek alapján érkező közvetlen megkeresésekből, illetve stratégiai partnerek által közvetített ügyfélkörből alakult, majd együttműködő partnerek ajánlásai által bővült.

Tevékenységünk bázisául budapesti és nyíregyházi irodánk szolgál, a szakmai munka ezekben az irodákban történik, értékesítőink pedig az egész országot lefedik. A vállalt megbízások teljesítéséhez specializálódott csapat áll rendelkezésünkre. Közel 70 munkatársunk szakmai tapasztalata 5 és 16 év között mozog. Cégünk eredményességének biztosítéka kollégáink sok éves tapasztalata és megoldásorientált hozzáállása. Közös eltökélt célunk az uniós források maximális kihasználásának elősegítése.

„Küldetésünk a legideálisabb finanszírozási forma megtalálása és a fejlesztések megvalósítása ügyfeleinknek, mindezzel serkentve a magyar gazdaságot egy élhetőbb és egészségesebb környezet biztosítására a jövő generációi részére.”

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden érintett időben és érthető formában értesüljön a neki elérhető pályázati lehetőségekről, így maximálisan kihasználhasson minden támogatást a fejlődése és kényelme érdekében. Célunk továbbá, hogy a 2021–2027 közötti időszakban 50 milliárd Ft támogatáshoz tudjuk ügyfeleinket hozzásegíteni különböző vissza, és vissza nem térítendő támogatások formájában. Büszkék vagyunk rá és továbbra is törekszünk, hogy munkánkat mindig ügyfél, és hatékonyság központúan végezzük, jó hírét keltve ezzel a pályázatírói szakmának is.

Fókuszterületeink

  • Vállalkozásfejlesztési pályázatok a KKV szektor számára (jellemzően 1 és 70 fő közötti vállalkozások)

  • Lakossági, otthonfejlesztéssel kapcsolatos támogatások magánszemélyeknek

  • Vidékfejlesztési pályázatok, mezőgazdasági tevékenységek fejlesztése

A Gordius Solutions Tender Kft. munkatársai által elért eredmények 2021. június 1-ig

Elégedett ügyfeleink száma

0

Nyerési arányunk

88,4%

Kollégáink nyertes projektjeinek összege

0 Ft

Referenciáink között szép számban találhatóak önkormányzatok, emellett több olyan területen is a piacvezető cégek között vagyunk, mint az agrár pályázatok, a vállalkozásfejlesztési pályázatok vagy a lakossági pályázatok.

[trustindex data-widget-id=cf161fe448ca288f1f53be0cd6]

Miben vagyunk egyediek?

  • Többféle garanciát vállalunk a munkánkra

  • Partnercégek számára egyedi együttműködési lehetőségek

  • Rendszeres díjmentes online webkonferenciák a Facebook oldalunkon

  • Teljes átfogó pályázatírási folyamat, akár a kivitelezőkkel is tartjuk a kapcsolatot

  • Sokszínű pályázatírási csomag választék

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk Önnek támogatást szerezni a fejlesztéseihez és az álmaihoz!