Gordius Solutions Tender Kft.
Médiamegjelenései

Médiamegjelenések

Igyekeztünk csokorba rendezni cégünk saját készítésű és országos lefedettségű médiamegjelenéseit az elmúlt időszakból. Az elkészült videóanyagok saját Youtube csatornánkon is megtalálhatóak, zömmel az aktuális pályázatokról, érdekességekről, fontos információkról.

Az álomotthon című műsor egy színes, informatív, figyelemfelkeltő, szakmai alapokra helyezett családi magazinműsor a TV2 csatornán. Célja, hogy a nézők megismerjék azokat az otthonteremtéssel kapcsolatos élethelyzeteket, amelyekkel találkozni fognak, ha saját otthon építésbe kezdenek. Cégünk több adásban is szerepelt, az otthonfejlesztési pályázatokról készült riportokat mutatjuk itt be.

Az álomotthon- 6. adás – 2021. július 10.

Ebben az adásban  az Otthonfelújítási pályázat esetében a lehetséges elszámolási módszerekről és a pályázatírók szerepéről beszélgettünk.

Az álomotthon- 4. adás – 2021. július 10.

Ebben az adásban az Otthonfelújítási pályázat esetében esetlegesen bekövetkező változásokról és a lehetséges elszámolási módszerekről beszélgettünk.

Az álomotthon- 3. adás – 2021. július 03.

Ebben az adásban az Otthonfelújítási pályázatról, annak működéséről és a feltételeiről beszélgettünk. .

Az álomotthon- 2. adás – 2021. június 26.

Ebben az adásban a pályázni vágyó cégek lehetőségeiről és a pályázati rendszerről beszélgettünk.

Az álomotthon- 1. adás – 2021. június 19.

Ebben az adásban a lakossági pályázatokról, az energiahatékonyság fejlesztéséről és a megújuló energia beszerzéséről beszélgettünk.

[trustindex data-widget-id=cf161fe448ca288f1f53be0cd6]

Az Építkezők a TV2 informatív, figyelemfelkeltő, építőiparral kapcsolatos magazinműsora. A műsor észrevétlenül tanít, tájékoztat, szórakoztat minden olyan témában, ami az otthonunk felújításával, építésével, átalakításával kapcsolatos

Az Építkezők-  – 2020. október 20.

A TV2 pályázati szakértője lett a Gordius! A szemfülesek már láthatták a tv adást, most megosztunk belőle egy részletet

Konstruktíva – Az építő műsor a TV2 színes, informatív, figyelemfelkeltő, szakmai alapokra helyezett építőiparral kapcsolatos magazinműsora.

Áprilisban megosztottuk veletek, hogy újra nálunk járt a TV2 és Czető Roland. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Konstruktíva hivatalos pályázati szakértőiként pályázati tanácsokat adhattunk az otthonok felújításával kapcsolatban.