Gordius Értékesítést Támogató Szolgáltatás

Minden cégvezető arra vágyik, hogy olyan ügyfelek találják meg őket, akiknek az anyagi kérdésekkel nincs gondjuk és nekik elég csak a saját szolgáltatásuk vagy termékei előnyével foglalkozni az értékesítési tárgyalásokon, aztán az ügyfél kinyitja a pénztárcáját és megrendeli azt a bizonyos terméket.

A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy nagyon sok esetben az, hogy a vevőjelölt talál-e valamilyen elfogadható finanszírozást, jelentősen meghatározza azt, hogy vásárolni fog-e vagy sem. A pillanatnyi gazdasági helyzetben az, hogy valakinek van egy jó terméke vagy szolgáltatása, sajnos nem egyenlő azzal hogy életben is fog maradni az adott cég.

Jelen szolgáltatásunk Magyarországon egyedülálló, annak ellenére, hogy a létrejötte egyszerűen a piaci igénynek volt köszönhető. Egyre több cég keresett meg minket pályázatíró cégként, hogy segítsünk az ügyfeleinknek forráshoz jutni akár pályázati pénzből, akár egyéb forrásokból. Az elmúlt 6 évben az ehhez hasonló együttműködések több milliárd Ft bevételt generáltak a partnereinknek így úgy döntöttük, hogy elérhetővé tesszük minden potenciális vállalkozás számára.

A szolgáltatás célja

Ha egy mondatban kellene megfogalmazni, akkor szolgáltatásunk célja, hogy Ön ne veszítsen vevőt csak azért, mert az ügyfélnek nincs pénze. Segítünk vállalkozásának azokat az érdeklődőket is vevővé konvertálni, akik a saját anyagi forrásukból nem tudják vagy nem akarják megvenni az Ön termékét vagy szolgáltatását.

Hogy lesznek ezekből az érdeklődőkből vevők, ha nincs meg ehhez az anyagi forrásuk vagy nem akarnak annyit fizetni, amennyit Ön szeretne?

Szolgáltatásunkban Magyarország egyik piacvezető pályázatíró cégeként, közel 10 éves és a több mint 3.000 sikeres projektünk finanszírozási tapasztalatát gyúrtuk össze a legjobb vevőszerző eszközökkel és a marketing szakma legjobb szakembereinek tudásával. Mindezt pedig speciálisan az Ön termékére fogjuk szabni.

Tehát egyszerre dolgozunk azon, hogy:

 • több potenciális vevőt hozzunk Önnek

 • illetve azon, hogy ezeknek az vevőknek forrást is szerezzünk, hogy tudjanak vásárolni Öntől

“Pénzt szerzünk a vevőinek, hogy tudjanak Önnél vásárolni”

Szolgáltatásunk igénybevételének lépései és folyamata

 • Első lépés egy előminősítés részünkről, hogy az Ön tevékenysége tud-e kapcsolódni a szolgáltatásunkhoz. Mivel garanciát vállalunk arra, hogy több bevételt generálunk Önnek, mint amennyi a mi díjunk, csak az olyan tevekénységű cégekkel tudjuk elindítani a közös munkát, ahol biztosak vagyunk a sikerben.

 • Aki pozitív elbírálásban részesült, azzal átbeszéljük a szolgáltatásunk részleteit és kiválasztjuk a neki legideálisabb együttműködési formát.

 • A szerződéskötést követően elkészítjük az együttműködésünk stratégiai lépéseit, ami vagy kiegészíti az Ön jelenlegi értékesítési formáit vagy akár több, teljesen új csatornát is jelenthet. Ebben a fázisban keressük meg az Ön vevőinek a legideálisabb finanszírozási formákat.

 • Igény esetén egy új vevőjelöltek szerzésére irányuló marketing tevékenységet is kielemzünk, és konkrét javaslatokat teszünk az optimalizálási lehetőségekre, illetve ezzel kapcsolatban egy akciótervet is készítünk Önnek.

 • Megkeressük a régebbi “elveszett” vevő jelöltjeit, és olyan finanszírozási formákat keresünk nekik, amivel mégis tudnak vásárolni Önnél.

 • Az új, potenciális vevőket pedig szintén egyesével megvizsgáljuk és személyre szóló javaslatot teszünk nekik a legideálisabb finanszírozási formára.

 • Innentől kezdve az Ön feladata már csak annyi lesz, hogy a megnövekedett vevőszámot ki tudja szolgálni.

+1. Amennyiben Ön is versenyképesebbé szeretné tenni vállalkozását az elérhető pályázatok segítségével, ennek is megtaláljuk a legideálisabb formáját, és Önnek is elkészítjük, illetve lemenedzseljük pályázatát.

Mit takar a szolgáltatás a gyakorlatban?

 • személyes konzultáció az aktuális üzleti-, értékesítési-, illetve marketing frusztrációkról és a kihívásokkal, megvalósítandó célokkal kapcsolatban

 • egy átfogó marketing audit az új, potenciális vevőszerzési folyamatokkal kapcsolatban

 • elkészítünk Önnek egy megvalósítási akciótervet a fenti területekkel kapcsolatban, amelyben az optimalizálási javaslatainkat fogjuk területekként leírni. Ezeket megvalósítva növelni tudja az értékesítés-, és marketing eredményességét

 • ezzel párhuzamosan egyedi finanszírozási stratégiákat dolgozunk ki az Ön termékeire, amik magukba foglalják az uniós pályázatoktól kezdve, a kedvezményes vállalkozásfejlesztési hitelekig minden lehetőséget

 • személyre szabott értékesítési kampányt dolgozunk ki Önnek a meglévő ügyfélbázisára a finanszírozási ajánlatok alapján

 • a szerződéses időszakban pedig díjmentesen kielemezzük minden egyes vevőjelöltjét, és garantáltan a 3 legjobb finanszírozási formát ajánljuk fel nekik

Ezeket a finanszírozási konstrukciókat az elérhető legideálisabb uniós-, hazai-, vagy közvetlen brüsszeli pályázatokból, valamint a piacon fellelhető legideálisabb hitelekből állítjuk össze, ezáltal a szolgáltatásunkat igénybe vevők sokkal szélesebb körnek, nagyobb értékben tudnak értékesíteni, mint korábban.

Szolgáltatásunkat tehát úgy lehet a legegyszerűbben összefoglalni, hogy az Ön cégének lesz egy saját pályázati és finanszírozási szakértője, aki csak azzal foglakozik, hogy az ügyfeleinek pénzt szerezzen, és egy saját marketinges csapata, akik pedig azon dolgoznak, hogy több potenciális vevő találja meg a cégét.

A szolgáltatásunk által szerezhető piaci előnyök

A programunkhoz csatlakozott vállalkozások, a következő előnyökről számoltak be:

 • átlagosan 7%-kal nőtt az új értékesítések száma,

 • átlagosan 5%-kal magasabb árakon tudtak értékesíteni

 • az őket megkereső érdeklődőkre nagyon pozitív hatással volt, hogy a termékhez több, személyre szabott finanszírozási ajánlatot is kaptak

 • ezzel a plusz szolgáltatással meg tudja különböztetni cégét a konkurenciától

 • szolgáltatásunk keretein belül marketing szakemberek segítségével segítünk optimalizálni az új érdeklődők megszerzésére irányuló marketinget, mindezzel tovább növelve az új, potenciális vevők számát

 • az esetek többségében a régi, évek óta nem vásárló érdeklődőiből is tudunk vevőket generálni azzal, hogy finanszírozási lehetőséget kínálunk számukra

 • pályázatíró cégként nálunk is rengeteg igény merül fel beszállítókra és kivitelezőkre a pályázati projektjeink kapcsán és a kiemelt partnereinknek mi is sok komoly érdeklődőt közvetítünk

 • az Ön ügyfelei akár 15% kedvezménnyel vehetik igénybe pályázatírás vagy egyéb finanszírozás kapcsán elérhető szolgáltatásunkat

 • pályázatíró cégként olyan garanciákkal dolgozunk, melyek csak nálunk találhatók

Mi a garancia arra, hogy tudunk Önnek plusz vevőket és ezáltal bevétel generálni?

Mivel pontosan tudjuk, milyen eredményesen működik a szolgáltatásunk, ezért teljes nyugalommal tudjuk azt mondani, hogy csak akkor kell fizetni, ha hoztuk azokat a számokat, amiket ígértünk és Ön elégedett az eredménnyel!

Aki az elsődleges szűrésen sikeresen és jó eredménnyel átjutott, kockázat nélkül tudja igénybe venni a szolgáltatásunkat, a nekik nyújtott Siker garanciánk által.

Siker garancia! Garantáljuk, hogy már az első évben több bevételt hozunk, mint a nekünk kifizetett díj. Ha ez nem történik meg, akkor az egész megbízási díjunkat visszafizetjük Önnek*

*Fontos, hogy a Siker garancia csak azoknak elérhető, akik az általunk végzett előminősítésen, legalább “Jó esélyt”-t kaptak.

Díjmentes előszűrés

Az alábbi mezők kitöltésével kérheti díjmentes előszűrést:

Előminősítés igénylése