Csonka Vivien vagyok és 2016 augusztusa óta dolgozom a Gordius Solutions Tender Kft.-nél, úgyhogy már öreg motorosnak számítok a brigádban. Jelenleg pályázatíróként tevékenykedem, főként lakossági energetikai pályázatokkal foglalkozom. Már közel 130 pályázónak egyengettem és egyengetem jelenleg is az útját. Fontosnak tartom, hogy az ügyfelek a lehető legegyszerűbben jussanak el álmaik megvalósításáig – legyen szó csupán az otthonaik élhetőbbé varázslásáról és ezáltal az életkörülményeik javításáról. Azért szeretek a Gordiusnál dolgozni, mert értéket teremthetünk egy kiváló, és egytől egyig nagyszerű tagokat összefogó csapattal. Ha munkaidő után kitaláljuk, hogy megiszunk egy „bambit”, akkor is szívesen töltöm velük az időmet és nagyokat kacagunk. Pont ebből kifolyólag remekül tudunk csapatban dolgozni, közös a célunk, hasonló a munkához való hozzáállásunk, ami jobbnál jobb eredményeket szül – ez nagyon nagy motiváció. Szabadidőmben nagyon szeretek a természetben lenni, kirándulni, túrázni, futni, fejleszteni magam, de ha arról van szó, akkor egy filmnek vagy könyvnek sem vagyok a visszautasítója. Mivel a sütés-főzés és a gasztronómia is nagy kedvencem, így az édességek is jöhetnek bármikor.

  • AMIRE BÜSZKE VAGYOK: A Gordiusnál töltött első évemben az Év Újonca lettem, és mivel tavaly a mi csapatunk lett a legeredményesebb, idén is hajtok az első helyre.
  • LEGFŐBB CÉLOM: Minél több nyertes és sikeresen lezárt pályázatot tudni a hátam mögött.
  • MOTIVÁCIÓM: A sok sikeres pályázat és az elégedett pályázók, de azért egy kis csoki vagy egy bor is szokott motiválni.
  • AMI FONTOS NEKEM: Jó környezetben, jó csapattal sok embernek teremteni értéket.

Csonka Vivien