A webinar április 22- én szerdán, 18 órakor lesz, jelentkezz, hogy ne maradj le róla! Kattintson az alábbi linkre, majd “Emlékeztető kérése”

A jelenlegi helyzetben mindannyian aggodalommal gondolunk a jövőre. Féltjük szeretteinket és kilátástalannak tűnik a következő néhány hónap. Mi a Gordiusnál úgy gondoljuk, hogy elsődleges feladatunk a nehéz időkben is szem előtt tartani ügyfeleink jövőbeli fejlesztéseinek támogatását, ezért szerettük volna összegyűjteni Neked, miért is éri meg most belevágni a tanyafejlesztési programba és milyen kiaknázható lehetőségek várnak rád.

  1. Töltsd hasznosan a várakozást

A pályázat átfutási ideje több hónap is lehet. Mivel megoldható, hogy mindent online elintézhess, így most a lehető legkönnyebben, legpraktikusabban tudsz jelentkezni és mire újra fellélegezhetünk, a pályázatod elbírálása már csak napok kérdésévé válik.

  1. Függetlenség a szolgáltatóktól

Egy nehéz helyzetben mindig ráeszmélünk arra, hogy érdemes minél inkább függetleníteni magunkat a szolgáltatóktól, hiszen ilyenkor nem mindig tudunk kihez fordulni. A tanyafejlesztési pályázatunkkal a teljes áramellátásodat kiválthatod napenergiára és kiépítheted az ivóvízellátást szolgáló rendszereket is, így mindig biztonságban tudhatod a családod.

  1. Gyorsabb kivitelezési lehetőség

Jelenleg olyan kivitelezőknél szabadultak fel helyek, akikre máskor hónapokat kellene várni. Sokan kínálnak érintkezés-mentes lehetőségeket, amit érdemes megfontolni, hiszen így semmi akadálya nem lehet annak, hogy elvégezhessék a munkát. Ezzel pedig segítenének Neked gyorsan és most akár olcsóbban kivitelezni a projektet és Te is támogatnád a magyar kivitelezőket, hozzájárulva a gazdaság újjáépítéséhez.

  1. A megfelelő időjárás kulcsfontosságú

Ha a nyár vége felé vagy ősszel fogsz bele a korszerűsítésekbe, az ivóvíz-szennyvíz rendszerek kiépítése máris nehezebbé válik. Nem beszélve arról, hogy a napelem felhelyezése a téli hónapokban komoly kihívást jelent! Nem szabad elfelejteni, hogy a nyár végi jelentkezőknél számolni kell a pályázat átfutási idejével is, így könnyen belecsúszhatnak a hidegebb időjárásba.

  1. Használjuk ki az időnket – korszerűsítsünk most

Nagyon nehéz évek elé nézünk országos szinten. Mindenki küzd azzal, hogy kevesebb munkája van, netán bezár a munkahelye, otthon kell várakoznunk, ami minden családot megvisel. Ilyenkor nagy segítséget nyújthat a tanyán élőknek, ha egy korszerűsített otthonban vészelhetik át ezt a nehéz időszakot. A 6,2 millió forintos vissza nem térítendő támogatást fordíthatod akár állatállomány kialakítására is, ami szintén hiánycikknek számít jelenleg.

+1. Pályázz könnyen és egyszerűen otthonról

Régen számos megkeresés érkezett online szerződéskötéssel kapcsolatban, hiszen vidékiként nem könnyű megoldani az utazást. Sajnos erre korábban nem volt kapacitásunk, ám természetesen a helyzetre való tekintettel kifejlesztettük ezt az opciót, így a pályázatot az elejétől a végéig elintézheted otthonról. Az ügyfeleink egyészsége és biztonsága az első!

Jelentkezz most és érintkezés-mentesen, utazgatás és kellemetlenségek nélkül, biztonságosan el tudod intézni a papírmunkát. Mire feleszmélünk, már nyertes pályázatoddal vághatsz bele a kivitelezésekbe!

Hisszük, hogy a legjobb megoldás, ha otthonról, felelősségteljesen építjük a jövőnket!

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk a jelenlegi helyzettel kapcsolatban és mi mindenkinek szeretnénk segíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy élő adásban fogunk válaszolni.

–› Bővebb információ a pályázatról