tokaj csapatkép

Általában minden nyáron szervezünk egy hétvégi közös programot a Gordius kollégái számára, egyrészt, hogy kikapcsolódhassunk és feltöltődhessünk az egész éves kemény munka közben, illetve, hogy azokat a kollégákat is jobban megismerhessük személyesen, akik vidéki irodáinkban, területi képviseleteinken dolgoznak. Idén nyáron Tokajra esett a választásunk.

Azt hiszem, hogy a Tokaji borvidék névadó településéről mindenkinek egyből eszébe jutnak a világhírű borok, de ne szaladjunk ennyire előre! Tokaj kb. 4000 lakosú város, Zemplén megyében a Bodrog és a Tisza folyók találkozásánál fekszik. Budapestről autóval kicsivel több, mint 2 óra alatt érhető el, de a Keleti pályaudvarról rengeteg vonat is indul ide.

Augusztus második hétvégéjét választottuk a kirándulás időpontjának, és szerencsére jól döntöttünk, ugyanis az időjárás is kegyes volt hozzánk, így igazán kiélvezhettük a szabad levegőt.

A Tisza-parti helyszín remek lehetőséget biztosított számunkra a jó idő kiélvezésére, a bográcsos pörkölt elkészítésére és a bátrabbak még a kenuzást is kipróbálhatták.

A nap fénypontja természetesen a borkóstolás volt, a hangulat addig is kedélyes volt, de a fáradtság és az alkohol kicsit még oldotta a társaságot. Csodálatos napot töltöttünk együtt, azt hiszem bátran mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát. Jövőre legalább ilyen jó hangulatot szeretnénk egy következő helyszínen. Hétfőtől pedig mindenki újult erővel vetette bele magát újra a pályázatok világába, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassunk magunkénak.

Köszönjük Tokaj!