A webinar április 29-én szerdán, 18 órakor lesz, jelentkezz, hogy ne maradj le róla!

Kattints az alábbi linkre, majd “Emlékeztető kérése”

–› jelentkezem a WEBKONFERENCIÁRA

A jelenlegi helyzetben mindannyian aggodalommal gondolunk a jövőre. Féltjük szeretteinket és kilátástalannak tűnik a következő néhány hónap. Mi a Gordiusnál úgy gondoljuk, hogy elsődleges feladatunk a nehéz időkben is szem előtt tartani ügyfeleink jövőbeli fejlesztéseinek támogatását, ezért szerettük volna összegyűjteni Neked, miért is éri meg most belevágni az energetikai korszerűsítésekbe és milyen kiaknázható lehetőségek várnak rád.

  1. Töltsd hasznosan a várakozást

A pályázat átfutási ideje néhány hónap is lehet. Mivel megoldható, hogy mindent online elintézhess, így most a lehető legkönnyebben, legpraktikusabban tudsz jelentkezni és mire újra fellélegezhetünk, a pályázatod elbírálása már csak napok kérdésévé válik.

  1. Függetlenség a szolgáltatóktól

Egy nehéz helyzetben mindig ráeszmélünk arra, hogy érdemes minél inkább függetleníteni magunkat a szolgáltatóktól, hiszen ilyenkor nem mindig tudunk kihez fordulni. Az energetikai pályázatunkkal a teljes áramellátásodat kiválthatod napenergiára, így mindig biztonságban tudhatod a családod.

  1. Gyorsabb kivitelezési lehetőség

Jelenleg több olyan kivitelezőnél szabadultak fel helyek, akikre máskor hónapokat kellene várni. Sokan kínálnak érintkezés-mentes lehetőségeket, amit érdemes megfontolni, hiszen így semmi akadálya nem lehet annak, hogy elvégezhessék a munkát. Ezzel pedig segítenének Neked gyorsan és most akár olcsóbban kivitelezni a projektet és Te is támogatnád a magyar kivitelezőket, hozzájárulva a gazdaság újjáépítéséhez.

  1. A megfelelő időjárás kulcsfontosságú

Ha a nyár vége felé vagy ősszel fogsz bele a korszerűsítésekbe, a nyílászáró cserék máris nehezebbé válnak. Nyáron nem baj, ha fél napig nincs fent az ajtó vagy az ablak, de ősszel vagy télen már problémákat okozhat. Nem beszélve arról, hogy a napelem felhelyezése a téli hónapokban komoly kihívást jelent! Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a nyár végi jelentkezőknél számolni kell a pályázat átfutási idejével is, így könnyen belecsúszhatnak a hidegebb időjárásba.

  1. Spórolj a rezsiköltségen!

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy biztosan nagyon nehéz évek elé nézünk országos szinten. Mindenki küzd azzal, hogy kevesebb munkája van, netán bezár a munkahelye, ez minden családot megvisel. Egy ilyen kihívásokkal teli időszakban nagy segítséget nyújthat, ha már idén 0 forintra jöhetne ki a háztartás rezsiköltsége.

+1. Pályázz könnyen és egyszerűen otthonról

Régen számos megkeresés érkezett online szerződéskötéssel kapcsolatban, hiszen vidékiként nem könnyű megoldani az utazást. Sajnos erre korábban nem volt kapacitásunk, ám természetesen a helyzetre való tekintettel kifejlesztettük ezt az opciót, így a pályázatot az elejétől a végéig elintézheted otthonról. Az ügyfeleink egyészsége és biztonsága az első!

Jelentkezz most és érintkezés-mentesen, utazgatás és kellemetlenségek nélkül, biztonságosan el tudod intézni a papírmunkát. Mire feleszmélünk, már nyertes pályázatoddal vághatsz bele a kivitelezésekbe!

Hisszük, hogy a legjobb megoldás, ha otthonról, felelősségteljesen építjük a jövőnket!

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk a jelenlegi helyzettel kapcsolatban és mi mindenkinek szeretnénk segíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy élő adásban fogunk válaszolni.

Ha bővebb információt szeretnél látni a pályázatról, azt a honlapunkon teheted meg:

–›palyaz.hu/energetikai-palyazat

–› Bővebb információ a pályázatról